Search:    
Advanced Search   
Posted:2/23/2012 - 0 comment(s) [ Comment ] - 0 trackback(s) [ Trackback ]
LG BL20 Chocolate - Een Sparkling Gadget - Artikel door ArticleFeeder. com


LG is een technologische reus die zijn hand heeft geprobeerd in het maken van bijna elke vorm van elektronische gadgets beschikbaar in het huidige wereld. Nu het bedrijf doet ook wonderen in de mobiele telefoon industrie. De nieuwe LG Chocolate BL20 is een onder haar aanbod van mobiele telefoons en deze is echt uniek in de natuur.

1. De nieuwe LG Chocolate BL20 is een onderdeel van de Black Label Series bedacht door het bedrijf. Deze gadget is voorzien van schuifdeuren technologie en sport een kristalhelder display en een glanzend touch sensitive navigatieknop. De gepresenteerde TFT-scherm is van 2. 4 inch die wordt geleverd met 262k kleuren bij 240 x 320 pixels resolutie.
2. Het toetsenbord van de telefoon is gegeven op de dia uit plaat. De glanzende zwarte gekleurde behuizing wordt geleverd in 106. 9 x 50. 8 x 12. 3 mm en weegt ongeveer 115 gram alleen.
3. Deze telefoon is een multimedia-georinteerd gadget en het draagt ​​5 mega pixel camera met een scala aan functionaliteiten waaronder Schneider Kreuznach lens,uggs schoonmaken, autofocus, LED flash samen met enkele camera-en video-instellingen ook. Met prachtige foto's van de camera kan ook video's schieten bij 15 frames per seconde.
4. De video-speler en de muziek speler van LG BL20 Chocolate geven steun aan MPEG4, H264 & WMV-videobestanden en MP3, AAC, AAC en WMA-muziekbestanden.
5. Het apparaat is ook bestaande uit FM-radio functie evenals MP3 en polyfone ringtones,woolrich jassen dames, samen met Java en downloadbare games.
6. Omdat een high-end communicatie-instrument, de gadget maakt verschillende delen van gegevens en verbindingen, zoals 3G HSDPA, HSCSD, USB, Bluetooth v2. 1 met A2DP, EDGE en GPRS.
7. De bladeren technologien zijn WAP 2. 0, X-HTML en HTML waardoor soepel en foutloos internet toegankelijkheid.
8. De LG Chocolate BL20 zal u helpen om in contact met je dierbaren worden via verschillende messaging-systemen, waaronder SMS,uggs handschoenen, EMS, MMS, Instant Messaging en e-mail, terwijl Predictive Text is beschikbaar voor extra hulp.
9. Het interne geheugen is 256 MB en de gegeven opslagruimte kan worden verlengd tot 16 GB via de microSD-kaartsleuf.

Blackberry 8520, Samsung B5310, Blackberry 9000 zijn de populaire aanbiedingen en deze mobiele telefoon contracten zijn beschikbaar op de Online Mobiele Telefoon Winkel Groot-Brittanni.

Delicious Digg Facebook Fark MySpace
Archive
Categories