Search:    
Advanced Search   
Posted:2/23/2012 - 0 comment(s) [ Comment ] - 0 trackback(s) [ Trackback ]
Het uithoudingsvermogen van de Bumper Sticker Sinds bumperstickers maakte eerst hun weg naar de publieke consumptie,uggs kopen, hebben mensen ze gebruikt om alles uit hun politieke overtuiging om hun trots weer te geven in hun kinderen 锟 斤 拷 s prestatie,louis vuitton tassen nep, en van hun voorkeur in de muziek van hun gevoel voor humor. Zelfs vandaag de dag, na de presidentsverkiezingen, zijn mensen nog steeds met behulp van stickers om hun boodschap over te brengen. Wat maakt deze rechthoekige (of ovaal, of vierkant) labels nog zo'n een populaire vorm van expressie?
Een reden is dat ze zo veel toepassingen hebben. Met de vele maten en drukkleuren beschikbaar is, kunt u overbrengen allerlei informatie over een bumper sticker. Van het ovale locatie stickers (OBX, bijvoorbeeld) naar de grotere rechthoekige bumper sticker, dan kun je zo veel of zo weinig tekst en ontwerp als u wilt. Plus, de sky is the limit voor zover onderwerp, zodat bumper stickers kunnen gebruikt worden door allerlei organisaties, zoals politieke organisaties, hotels en reizen gerelateerde bedrijven, kerken, scholen, makelaars, autodealers en zelfs bands en winkels .
Een andere reden is dat iedereen kan bestellen, dus zelfs als je gewoon een grappige hebben te zeggen dat u wilt delen, of als u een klein bedrijf dat u wilt promoten, een bumper sticker fabrikanten hebben kleine minima en de lage prijzen die het mogelijk maken voor u bumper stickers te verkopen of gratis weg te geven.
Nog een andere reden die bumper stickers zijn zo populair is dat ze zeer veerkrachtig. De vinyl materiaal en de high tech lijm gebruikt op vandaag de dag 锟 斤 拷 s bumperstickers is veruit superieur aan de materialen van het verleden. Voorbij zijn de dagen van kraken en loszittende stickers, die uw boodschap afgebroken en maken van uw auto er geslagen en slordig. Vandaag de dag 锟 斤 拷 s lijmen laten geen residu toen verwijderd,uggs outlet, maar blijft mooi gezet totdat u besluit om het label te verwijderen jezelf. Plus, uw boodschap staat helder en kleurrijk, zoals een goede fabrikant zal een beschermende laminaat toe te passen om ervoor te zorgen dat uw sticker ziet er zo goed als nieuw voor haar hele leven op je bumper. De flexibiliteit van vandaag 锟 斤 拷 s vinyl stickers staat het label te voldoen aan uw bumper, ongeacht welke vorm haar profiel kan worden.
De belangrijkste reden dat bumperstickers nog steeds zo populair is dat ze beschikbaar zijn in zo'n breed scala aan stijlen en zijn zeer aanpasbaar. Plus, met de lage minima en lage prijzen die betrokken zijn bij het bestellen van een gerenommeerde fabrikant, kunt u gebruik maken bumper stickers voor nieuwigheid doeleinden of partij gunsten 锟 绀 je 锟 斤 拷 bent niet beperkt tot het bestellen van hen alleen voor politieke campagnes of corporate branding 锟 绀 al ze zijn perfect geschikt voor die, als goed. Bruiloft recepties, familiebijeenkomsten, kleine clubs, en inside jokes voor vrienden zijn niet meer off limits voor deze populaire vorm van reclame.
Als u nog steeds ongerust over de bumper sticker, kunt u overwegen een vinyl sticker statisch vasthouden, dat is iets gebruikt aan de binnenkant van autoruiten en bevat geen lijm helemaal. De bonus voor dit soort producten is dat het kan worden verplaatst, zodat je hem kunt nemen van auto naar auto meenemen.
Al met al, bumper stickers zijn nog steeds een zeer geldige vorm van marketing en van de persoonlijke expressie. Ze zijn een leuke manier om uw persoonlijke gedachten of politieke boodschappen weer te geven, en ze zijn een goedkope manier om veel mensen te bereiken.
Delicious Digg Facebook Fark MySpace
Archive
Categories